Haemme logistiikkatyöntekijöitä Jyväskylään

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 250 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Jämsässä ja Saarijärvellä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 22 miljoonaa euroa.

Haemme nyt Logistikas Palvelut Oy:n palvelukseen logistiikkatyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu Jyväskylän Säynätsalossa.

Hakijalta odotamme huolellisuutta, sekä joustavaa ja vastuullista otetta työntekoon. Positiivinen asenne ja halu hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen asiakkaillemme näkyy tavassasi työskennellä osana palveluketjuamme.

Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily ja lastaus, varastosaldoista huolehtiminen, varaston järjestyksen ja siisteyden ylläpito, sekä asiakaskohtaisien lisäarvopalveluiden tuottaminen. Työskentely vaatii sekä vastapaino- että työntömastotrukin ajotaitoa.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi. Lisätietoja työtehtävistä antaa yksikön päällikkö Toni Kettunen 044 722 6224 arkisin klo 8.00–16.00.

Aikaisempi kokemus logistiikkatyöstä katsotaan eduksi. Työ on pääasiassa sisätyötä ja monesti myös fyysistä. Täytämme paikkoja heti kun sopivia hakijoita löytyy.