Haemme työnjohtajaa Vaasaan Logistikas Tehdaspalvelut Oy:n palvelukseen

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Logistikas työllistää yhteensä noin 270 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Vaasassa, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa, Hämeenlinnassa, Jämsässä ja Saarijärvellä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 32 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista logistiikkayhtiö Logent AB:ta.

Haemme nyt Vaasassa toimivan Logistikas Tehdaspalvelut Oy:n palvelukseen työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit vastaanoton, varaston ja sisäisen logistiikan vastuullisena työnjohtajana ja noin 10 varastotyöntekijän lähiesimiehenä.

Keskeisimpiä työtehtäviä ovat resursointi ja työvuorosuunnittelu, perehdyttäminen ja jatkuva parantaminen, tehokkuuden varmistaminen ja asiakaslupausten täyttäminen, turvallisuuden ja oman vastuualueen toimintojen kehittäminen, hyvä henkilöstöjohtaminen positiivisen vuorovaikutuksen kautta, päivittäinen asiakaskommunikaatio, kaluston kunnosta vastaaminen sekä tuntikirjausten tarkastaminen ja hyväksyminen. Lisäksi ylläpidät työohjeita sekä siisteyttä yhdessä tiimisi kanssa.

Katsomme eduksi näytön onnistuneesta esimiestyöstä, kokemuksen logistiikka-alalta ja siihen liittyvistä järjestelmistä, sekä tehtävään soveltuvat koulutukset, ryhmässä toimimisen taidot ja mutkattoman yhteistyökyvyn, sujuvan suomen ja englannin kielen suullisen sekä kirjallisen taidon.

Tarjoamme sinulle vahvassa kasvussa olevan työnantajan, kilpailukykyisen palkan, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ePassi -edun ja tutkitusti hyvän työilmapiirin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jesper Norrgårds 044 722 6458 arkisin klo 8.00-9.00 ja 15.00-16.00.

Kaikkien tehtävien hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi