Haemme Vaasaan varastotyöntekijää ja pakkaajaa – katso lisätiedot

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 230 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa ja Vaasassa. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 22 miljoonaa euroa.

Haemme nyt Logistikas Vaasa Oy:n palvelukseen varastotyöntekijää ja pakkaajaa vakituisiin työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu Vaasan yksikön logistiikkakeskuksissa, joissa tuotetaan palvelua asiakkaillemme.

VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Varastotyöntekijän pääasialliset työtehtävät ovat tavaran vastaanotossa. Työ sisältää tavaran vastaanoton lisäksi keräilyä ja hyllytystä sekä asiakaskohtaisia lisäarvopalveluita.

Vaatimuksena on trukinajotaito, hyvät ATK-taidot ja työturvallisuuskortti. Kokemus WMS-järjestelmän käytöstä ja SAP-osaaminen lasketaan eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen

PAKKAAJA

Pakkaajan työtehtäviin kuuluu teollisuustuotteiden loppupakkaaminen alustoille ja laatikoihin. Valmistamme useita pakkauksia itse, joten pakkaamon työntekijällä tulee olla kokemusta puurakentamisesta tai teollisuuspakkaamisesta, jossa pakkauksina on käytetty puu- ja vanerilaatikoita.

Työssä onnistuminen edellyttää vankkaa käyttökokemusta perinteisistä käsityökaluista, kuten esimerkiksi naulapyssyistä ja ruuvivääntimistä sekä katkaisu- ja halkaisusirkkeleistä.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.

YLEISTÄ

Hakijoilta odotamme innostunutta ja vastuullista asennetta työntekoon. Positiivinen asenne ja halu hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen asiakkaillemme näkyy tavassasi työskennellä osana palveluketjuamme.

Kyseisten tehtävien lisäksi Logistikas Vaasa Oy:llä on tarjolla varasto- ja pakkaamotöihin kiireapusopimuksia opiskelijoille ja eläkeläisille joustavin ja yhdessä sovituin työajoin.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa yksikön päällikkö Ville Nieminen 040 738 9350 arkisin klo 8.00-9.00 ja 15.00-17.00.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi