Innoflame Oy:n sisälogistiikka siirtyy Logistikas Oy:lle

Innoflame Oy ja Logistikas Oy ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jolla Innoflamen Porissa tuotettavat sisälogistiikkaan liittyvät palvelut siirretään Logistikas Oy:lle. Liikkeenluovutus astuu voimaan 26.9.2019 ja koskee yhtätoista henkilöä. Sopimus on molemmille osapuolille liiketoiminnallisesti merkittävä.

​Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela kertoo päätökseen vaikuttaneista taustoista seuraavasti:

- Logistiikan merkitys korostuu liiketoimintamme kasvaessa, ja sen toimiva hoitaminen vaatii alan ammattilaisia. Merkkausten laatu, töiden joustavuus ja toimitusaikatauluissa pysyminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Innoflame Oy:n toimitusjohtaja Sami Savela
Innoflame Oy:n toimitusjohtaja Sami Savela

- Tärkeimmät syyt aloittaa yhteistyö Logistikas Oy:n kanssa oli heidän aito mielenkiinto kehittää toimintoja sekä ennen kaikkea erinomainen henkilöstöhallinto, jossa työntekijä on keskiössä.

Pystyimme luottavaisin mielin tekemään sopimuksen, koska tiesimme työntekijöidemme pääsevän hyvään ”uuteen kotiin”.

Sami Savela, Innoflame Oy:n toimitusjohtaja

Logistikas Oy:n toimitusjohtaja Toni Brigatin mukaan sopimus Innoflamen kanssa tuo yhtiön liiketoimintaan merkittävän kasvuhyppäyksen. Suuri osa yhteistyöstä koostuu lisäarvopalveluista, joilla jalostetaan asiakkaan tuotteita. Siirtyvän henkilöstön osalta työsuhteet säilyvät muuttumattomina.

- Hallittu kasvumme jatkuu ja Innoflame Oy:n sisälogistiikan ulkoistus lisäarvopalveluineen on meidän ydinosaamistamme. Haluan lämpimästi toivottaa kaikki meille nyt siirtyvät ammattilaiset tervetulleiksi. Muutaman vuoden tauon jälkeen on taas hienoa palata Poriin tuottamaan palveluita vahvassa kasvussa olevan asiakkaamme logistiikkakumppanina. Pitkäaikaisella sopimuksella vastuu kokonaisvaltaisesta logistiikan hoitamisesta ja kehittämisestä siirtyy nyt meille. Tavoitteenamme on omalta osaltamme lisätä Innoflamen kilpailukykyä ja joustavuutta tuottamalla palvelut häiriöttömästi.

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.