Juha Hauta-Heikkilä myyntipäälliköksi, Sari Pihlajaniemi aloittaa yksikönpäällikkönä

Liiketoiminnan kasvun myötä Logistikas kehittää aktiivisesti organisaatiotaan palvellakseen asiakkaitaan ja sidosryhmiään sujuvammin. Osa kehitystä on organisaatiomuutokset, joilla selkeytetään ja tehostetaan henkilöstön vastuualueita. Jo aiemmin tehdyt hallinnolliset ja operatiiviset tehtävänimitykset jatkuvat nyt Raumalla ja Porissa.

Pitkään Lakarin ja Porin yksiköiden päällikkönä toiminut Juha Hauta-Heikkilä aloittaa 1.10.2022 Logistikaksen myyntipäällikkönä. Kyseisissä yksiköissä aiemmin logistiikkakoordinaattorina työskennellyt Sari Pihlajaniemi siirtyy samalla päivämäärällä Lakarin ja Porin tulosyksiköiden päälliköksi.

Juha Hauta-Heikkilä siirtyy myyntipäälliköksi 1.10.2022 alkaen.

Tavoitteena sujuvuus ja selkeys

Tammikuussa 2007 Logistikaksella aloittanut Juha Hauta-Heikkilä omaa pitkän ja monipuolisen kokemuksen eri tehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut Lakarin ja Porin yksiköiden päällikkönä. Jo työuransa alussa Hauta-Heikkilä työskenteli myyntipäällikkönä, joten hän palaa nyt reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen tuttuun tehtävään.

– Tämä on osa laajempaa organisaatiomuutosta, jota konsernissamme on viime aikoina tehty. Myyntityö sekä asiakassuhteiden ylläpito ja niiden jatkuva kehitys ovat merkittävä osa toimintaamme. Kaikki muutokset tähtäävät siihen, että asiakkaamme saavat entistäkin parempaa kokonaisvaltaista logistiikkapalvelua, Hauta-Heikkilä sanoo.

Toimitusjohtaja Toni Brigatti vastaa myyntiorganisaation johtamisesta, johon kuuluvat Juhan lisäksi Markus Viitanen ja Jukka Lanu. Juhan työtehtävät tulevat painottumaan olemassa olevien asiakassuhteiden hoitoon.

– Arjessa ei tapahdu isoja mullistavia muutoksia. Suurin osa asiakkaista on minulle entuudestaan tuttuja operatiiviselta puolelta ja olen tehnyt myyntiin liittyviä asioita heidän kanssaan. Tällä muutoksella tähtäämme siihen, että meidän ja asiakkaiden arki on selkeämpää ja sujuvampaa.

Hauta-Heikkilä sanoo operatiivisen toiminnan kehittyneen isoin askelin Ville Niemisen aloitettua kesän alussa konsernin operatiivisena johtajana. Omaa siirtymistä myyntitehtäviin helpotti se, että hän tietää jättävänsä Lakarin ja Porin yksiköt osaaviin käsiin.

– Sari saa asioita eteenpäin ja saatettua ne valmiiksi. Olen todella luottavaisin mielin näiden yksiköiden tulevaisuudesta. Toimenkuvien selkeytyksen myötä Sari saa keskittyä täysillä tulosyksikön päällikön ydintehtäviin.

Sari Pihlajaniemi aloittaa Lakarin ja Porin yksiköiden päällikkönä 1.10.2022.

Yhteistyöllä onnistuneeseen arkeen

Sari Pihlajaniemellä on yli 20 vuoden kokemus logistiikka-alalta. Hänelle tulee täyteen kolme vuotta Logistikaksella samana päivänä, kun hän aloittaa yksiköiden päällikkönä. Aiemmin Pihlajaniemi on työskennellyt sekä Lakarin että Porin yksiköissä logistiikkakoordinaattorina.

– Kokemuksen myötä tunnen monipuolisesti alan eri osa-alueita. Tietotaidosta oli iso apu aloittaessani Logistikaksella, kuten myös nyt siirtyessäni uuteen tehtävään. Olen esimerkiksi kehittänyt Porin yksikössä näkymiä ja raportointia, ja haluan jakaa tätä kehitystyötä myös Lakarin yksikköön. Hyviksi havaitut toimintatavat kannattaa ottaa käyttöön, Pihlajaniemi toteaa.

Kahden tulosyksikön päällikön tehtävältä hän odottaa mielenkiintoisia haasteita, joissa riittää uutta opittavaa, mutta myös oma osaaminen ja kokemus pääsevät oikeuksiinsa.

– Saan myös Juhalta täyden tuen, sillä hän on vain puhelinsoiton päässä. Rajanveto myynnin ja operatiivisen toiminnan välillä on nyt aiempaa selkeämpi, ja viemme muutoksen hallitusti yhdessä maaliin.

– Lakarin ja Porin yksiköissä on ammattitaitoiset henkilöstöt. Meillä on pitkän linjan osaajia, jotka tunnen hyvin ja joiden osaamisen tiedän. Luomme ammattitaitoisella ja motivoituneella porukalla onnistuneen jokapäiväisen arjen, Pihlajaniemi kiittelee.

Ota yhteyttä:

Juha Hauta-Heikkilä
myyntipäällikkö
+358 40 721 8414
juha.hauta-heikkila@logistikas.fi

Sari Pihlajaniemi
yksikön päällikkö, Lakari ja Pori
+358 50 081 7752
sari.pihlajaniemi@logistikas.fi