Liikuntaa ja yhdessäoloa hyvällä porukalla

Logistikas osallistui omilla joukkueillaan sekä Karhu-viestiin että Nokialla pelattuun pitkäperjantain Valtikka-jääkiekkoturnaukseen.

Logistikas Oy:n jääkiekkojoukkue

Suomen suurin maantieviesti Karhu-viesti juostiin 6.4.2019 Raumalta Poriin jo 42. kerran. Seurajoukkueiden ohella viestiin osallistui suuri joukko erilaisia työpaikka- ja muita yhdistelmäjoukkueita. Yhteensä maaliin saapui 176 joukkuetta.

Logistikas sai jalkeille joukkueen, johon kuuluivat: Ella Harjula, Tino Heikku, Joni Peltola, Henna Jalonen, Lasse Heino, Joel Haapalainen ja Lauri Virtanen.

– Karhu-viestiä alettiin suunnitella jo alkuvuodesta ja oli hienoa, että saimme näin innokkaan ja urheilullisen joukkueen kasaan, Logistikas-tiimin puuhamiehenä toiminut Lasse Heino kehui.

Lisäksi urheilullinen Logistikas-porukka edusti yhtiötä Nokialla pitkäperjantaina pelatussa Valtikka-kiekkoturnauksessa. Fiilis oli kova ja yhteishenki katossa, vaikka sitä kirkkainta mitalia ei kaulaan saatukaan.

Toukokuussa 2019 Logistikas-tiimi osallistuu vielä Flikkatte Vitone -juoksutapahtumaan Raumalla.

– Olen todella tyytyväinen, että yhtiöstä löytyy paljon liikunnallista väkeä ja porukalla on hyvä yhdessä tekemisen meininki, henkilöstöpäällikkö Olli-Pekka Reunanen myhäilee.