Logistikas ja Continental yhteistyöhön Jyväskylässä

Logistikas ja Continental aloittavat yhteistyön Jyväskylässä

Logistikas Oy ja premium-maatalouskonerengasvalmistaja Continental ovat solmineet yhteistyösopimuksen, johon kuuluu varastointipalveluiden tuottaminen Jyväskylän alueella. Varasto perustetaan Logistikas Oy:n logistiikkakeskukseen elokuussa 2019. Logistikas Oy:n toimitusjohtaja Toni Brigatti sanoo olevansa erittäin tyytyväinen alkavaan yhteistyöhön.

– Toivotamme Continentalin lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme ja kuten aina, aiomme tehdä kaikkemme laadukkaan ja täsmällisen logistiikkapalvelun tuottamiseksi.

Suurten renkaiden hallinta, varastointi ja toimitus oikea-aikaisesti ja asiakkaan vaatimusten mukaan on logistisesti vaativa tehtävä. Logistikas on tuottanut samankaltaista palvelua jo kymmenen vuotta lukuisille asiakkaille, joten toiminta on tuttua ja sen vuoksi tehokasta. Logistikas tuottaa lisäarvopalveluna myös renkaiden vanteillelaiton.

Tietoa Continentalista

Continental on vuonna 1871 perustettu yritys, jonka rengas-toimiala työllistää 56 000 ihmistä ja jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 11,4 miljardia euroa. Koko yritys työllistää yli 244 000 ihmistä ja liikevaihtoa kertyi 44,4 miljardia euroa.