Logistikas järjestää suuren outlet-tapahtuman Raumalla

Logistikas järjestää jo kolmatta kertaa Reiman varastontyhjennysmyynnin Raumalla, Kivikylän Areenalla ke 6.11. – la 9.11.2019.

Tällä kertaa tapahtumasta muodostuu todellinen outlet-myyntijuhla, kun mukana ovat myös Rauman Lukko ja yritysten liike- ja henkilöstölahjoja tarjoava Innoflame.

– Voimme jälleen kerran ylpeänä sanoa, että tämänkertaisesta tapahtumasta tulee vielä hieman parempi ja suurempi kuin edellisestä, Logistikas Hankinta Oy:n liiketoimintapäällikkö Johanna Lainio kertoo.

– Olemme siirtyneet isompiin, avarampiin ja valoisampiin tiloihin Rauman Lukon kotiareenalle ja Reiman varastontyhjennysmyynnin ja tuotteiden lisäksi tarjolla on asiakkaamme Innoflamen tuotteita sekä Rauman Lukon fanituotteita laidasta laitaan. Jälleen kerran on siis mahdollista tehdä hyviä löytöjä kohtuuhintaan, Lainio sanoo.

Logistikas Oy:n asiakkaalleen Reimalle alunperin konseptoima varastontyhjennysmyynti on lisäarvopalvelu, jollaisten tuottaminen ei ole tavallista logistiikkatoimialalla. Logistikas on erikoistunut löytämään asiakkailleen uusia innovatiivisia tapoja toimia ja yhtiön ytimessä on halu auttaa asiakkaitaan menestymään paremmin.

Lue lisää Reiman varastontyhjennysmyyntien Facebook-tapahtumasta, ja ilmoittaudu mukaan!

Reiman varastontyhjennysmyynnit Raumalla 6.-9.11.2019

Lisätietoja