Logistikas Oy:n toimipaikat: Rauma

Rauman satama on Suomen kolmanneksi vilkkain konttisatama. Suotuisa sijaintimme sataman välittömässä läheisyydessä luo meille edellytykset välttää turhia kuljetuksista johtuvia kustannuksia ja antaa aikataulullista etua. Rauman talousalueella on tehty merkittäviä investointeja infrastruktuuriin ja yritysten toimintaedellytysten kehittämiseksi. Yleisesti voidaan todeta, että Raumalla on hyvää pöhinää. Tuotamme Rauman alueella monipuoliset logistiikkapalvelut jaoteltuna kolmeen eri kokonaisuuteen.

Lakarin logistiikkakeskus

Vuonna 2015 valmistunut moderni logistiikkakeskus sijaitsee Lakarin logistiikka- ja yritysalueella, josta on välitön yhteys valtateille 8 ja 12. Hoidamme Lakarissa muun muassa asiakkaidemme konttien purkamiset, tavaran varastoinnit sekä toimitukset jälleenmyyjille. Asiakkaina on tuotannollisia yrityksiä, maahantuonnin tukkuliikkeitä ja energiateollisuusyrityksiä.

Kykenemme palvelemaan kaiken kokoisia asiakasyrityksiämme erittäin nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Logistiikkakeskuksessa on 12 000 neliötä ja yhteensä yli 25 000 kuormalavapaikkaa.

Rauman telakka

Seaside Industry Park Rauma on telakka-alueella sijaitseva raskaan teollisuuden teollisuuspuisto. Logistikas Oy on yksi teollisuuspuiston perustajayrityksistä. Perinteisten logistiikkaratkaisujen ja alueen sisäisten kuljetusten lisäksi vastaamme kokonaisvaltaisesti teräksen hankinnasta, tuontilogistiikasta, varastoinnista, esikäsittely- ja lisäpalveluista.

Kumppaniverkoston ja oman raskaan nostokaluston ansiosta, meillä on valmius käsitellä ja varastoida raskaita ja tilaa vaativia tuotteita.

Rauman satama

Tuotamme Raumalla kaikki logistiikkapalvelut materiaalinhallinnasta varastointiin ja kuljetuksiin:

  • Merikonttien ja flat rackien purku ja lastaus
  • Projektipakkaus
  • VAK-tuotteiden varastointi
  • 24/7 päivystyspalvelut prosessiteollisuuden tarpeisiin
  • Varastointipalvelut tuotteiden vaatimusten mukaan (lämpötila, kosteus, elintarvike)
  • Kuljetuspalvelut

Sijainti Rauman sataman porttien tuntumassa antaa asiakkaillemme kustannussäästöjä, sillä kuljetusyksiköt ovat välittömästi käsiteltävissä ja materiaali voidaan lähettää jakeluun tehokkaasti. Raumalla tiloissamme toimii kotimaan kappaletavaraterminaali, josta tavaravirrat saadaan liikkeelle nopeasti. Käsittelemme lasteja omalla junaraiteellamme aivan ratapiha-alueen tuntumassa.


Logistikas Rauma

Hakunintie 26
FI-26100 Rauma

Puhelin: +358 2 8376 9600
Email: info@logistikas.fi