Logistikas rekrytoi hankintatoimen ammattilaisia

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 250 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Jämsässä ja Saarijärvellä. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 22 miljoonaa euroa.

Haemme nyt hankintatoimen ammattilaisia ensisijaisesti Rauman talousalueelle erilaisiin asiakasprojekteihin. Toimimme laajasti eri teollisuuden aloilla ja maantieteellisesti Etelä-Suomen alueella. Palvelukonseptimme sisältää koko logistisen ketjun hankinnoista varastoinnin ja kuljetusten kautta sisälogistiikan kokonaisratkaisuihin. Lue lisää hankintakonseptistamme.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi, jotta varmistat olevasi mukana valinnoissa, kun etsimme uusia tekijöitä joukkoomme.

Voit kysyä lisätietoja hankintatoimen tehtävistä hankintojen asiantuntija Malviina Metsänvirralta sähköpostitse malviina.metsanvirta@logistikas.fi tai puhelimitse 044 333 3635