Logistikas rekrytoi nyt hankintatoimen ammattilaisia

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 230 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa ja Vaasassa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 20 milj. euroa.

Haemme nyt uuden vuoden 2022 alkajaisiksi hankintatoimen ammattilaisia ensisijaisesti Rauman talousalueelle erilaisiin asiakasprojekteihin. Toimimme laajasti eri teollisuuden aloilla ja maantieteellisesti Etelä-Suomen alueella. Palvelukonseptimme sisältää koko logistisen ketjun hankinnoista varastoinnin ja kuljetusten kautta sisälogistiikan kokonaisratkaisuihin. Lue lisää hankintakonseptistamme.

Lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi, jotta varmistat olevasi mukana valinnoissa, kun etsimme uusia tekijöitä joukkoomme. Voit kysyä lisätietoja hankintatoimen tehtävistä liiketoimintajohtaja Mikko Jaskarilta sähköpostitse mikko.jaskari@logistikas.fi tai puhelimitse 0400 980 180.