Mikko Jaskari vetämään Logistikas Hankintaa

Mikko Jaskari on Logistikas Hankinta Oy:n uusi liiketoimintajohtaja. Jaskari aloitti työssään 2.1.2020. Hän siirtyi Logistikas-yhtiöiden palvelukseen Enersense Oyj:n varatoimitusjohtajan paikalta, jossa hän toimi viimeiset kaksi vuotta. Tätä ennen Jaskari työskenteli kolme vuotta Technip Offshore Finlandin hankintapäällikkönä.

– Tartun erittäin innokkaasti Logistikas Hankinta Oy:n vetovastuuseen. Yhtiömme asiakaslupaus on, että parannamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja kannattavuutta tehostamalla hankinta- ja logistiikkaketjua. Uskon, että olemme hyvässä asemassa valloittamaan uusia asiakkuuksia ja kehittämään toimintaamme edelleen, liiketoimintajohtaja Jaskari linjaa.

Mikko Jaskari on toiminut valmistavassa teollisuudessa vuodesta 2000 vastaten muun muassa hankinnasta ja logistiikasta. Tämän vuoksi hän omaa vahvan näkemyksen ja kattavan verkoston, jota hän tulee hyödyntämään työssään kehittäessään Logistikas Hankinta Oy:n asiakkuuksia.

– Hankintatoimen tarjoaminen palveluna asiakkaidemme pitkäjänteisenä kumppanina on toimintaa, jossa näen meillä hyvän mahdollisuuden kasvaa. Pystymme rakentamaan uudenlaista liiketoimintaa työntekijöidemme vahvan osaamisen ja kokemuksen pohjalta, Jaskari sanoo.

– Tuotamme asiakkaillemme sellaista palvelua, jonka me teemme paremmin ja kustannustehokkaammin kuin jos he tekisivät sen itse. Siinä on meidän valttimme, jota tulemme hyödyntämään ja kehittämään yhä eteenpäin!