Monipuolista taloushallinnon, juridiikan ja hallitustyöskentelyn kokemusta

- Teemu on meille ennestään tuttu mies monista eri yhteyksistä ja hän tuo hallitustyöskentelyyn yleistä liiketoimintaosaamista sekä tuoretta näkemystä taloushallinnon ja raportoinnin kehittämiseen, Logistikas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi kuvailee.

Teemu Luovila on paljasjalkainen raumalainen, joka ehti asua 20 vuotta pois kanalikaupungista. Hän työskenteli 14 vuotta Ernst & Youngilla partnerina Helsingissä ja Turussa muun muassa tilinatarkastus- ja yritysneuvontatehtävissä. Vuonna 2013 Raumalle palattuaan Luovila toimi Sataservice Oy:n talousjohtajana ja hän on myös vuonna 2014 perustetun Kaiku HR -henkilöstöpalveluyrityksen perustajaosakas.

Teemu Luovila
Teemu Luovila

- Tehtävänäni Logistikas Oy:n hallituksessa on haastaa ja sparrata omistajia yrityksen tulevaisuuteen ja kasvuun liittyvissä asioissa, Luovila kertoo.

- Taustani vuoksi tuon hallitukseen taloushallinnon, juridiikan ja yhtiöoikeuden näkemystä. Olen seurannut työurani aika läheisesti useita kymmeniä eri yrityksiä pk-yrityksistä suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Uskon, että myös tuosta kokemuksesta on hyötyä ja annettavaa myös Logistikakselle.

Kommodori ja junioripäällikkö

Vapaa-ajallaan Luovila toimii Rauman Purjehdusseuran kommodorina ja junioripäällikkönä. Veneily ja purjehdusseura haukkaavatkin ison palan työajan ulkopuolella.

- Raumalla järjestetään elokuussa 2018 optimistijollien SM-kisat, mikä on hieno ja iso tapahtuma. Alle 15-vuotiaita purjehtijoita on silloin Raumanmerellä paljon liikkeellä, Luovila kertoo.