Reiman varastontyhjennysmyynnit järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Raumalla

Reiman keskusvarasto sijaitsee Logistikas Oy:n Lakarin logistiikkakeskuksessa Raumalla, jonne se muutti keväällä 2018 Kankaanpäästä. Varastontyhjennysmyynnit järjestetään 7.-10.11. entisissä Iskun tiloissa osoitteessa Kairakatu 1.

– Logistikas hoitaa kokonaisuuden asiakkaallemme Reimalle avaimet käteen -periaatteella, eli keräämme tuotteet Lakarin varastosta, toimitamme ne kauppapaikkaan, puramme ja hoidamme myös esillepanon, Logistikas Hankinta Oy:n liiketoimintapäällikkö Johanna Lainio kuvailee.

– Lisäksi aikaisemmasta kokemuksesta Kankaanpäästä tiedämme, että paikalla tarvitaan myös liikenteenohjaajia ja muuta asiakaspalveluhenkilöstöä melko runsaasti, koska tapahtuma on yleensä tuonut paikalle erittäin runsaasti ihmisiä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja välillä se tarkoittaa venymistä tavanomaisten logistiikkapalveluiden ulkopuolelle, Lainio summaa.

Logistikas Hankinta Oy:n liiketoimintapäällikkö Johanna Lainio
Logistikas Hankinta Oy:n liiketoimintapäällikkö Johanna Lainio

Kiireiset neljä päivää

– Neljän päivän aikana keskiviikosta lauantaihin liikkuu noin 25 000 vaatetta, joten tämä on sekä logistisena että kaupallisena suorituksena melkoinen ponnistus, Logistikas Hankinta Oy:n Johanna Lainio kertoo.

– Toivotamme kaikki laadukkaista lastenvaatteista kiinnostuneet tekemään edullisia löytöjä!

Reiman Varastontyhjennysmyynnit Facebook-tapahtuma

Lue juttu ja katsele video alkurynnistyksestä Länsi-Suomen kotisivuilta