Rekrytoimme Raumalle – haemme logistiikkatyöntekijöitä

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 230 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa ja Vaasassa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 20 milj. euroa.

Haemme nyt Rauman yksiköidemme palvelukseen logistiikkatyöntekijöitä. Alta löydät tehtävien tarkemmat työnkuvaukset ja hakuohjeet.

Logistiikkatyöntekijöitä Raumalle

Haemme Logistikas Palvelut Oy:n palvelukseen logistiikkatyöntekijöitä vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu Raumalla Lakarin logistiikkakeskuksessa, Rauman telakan yksikössämme ja/tai telakan läheisyydessä sijaitsevissa Logistikas Palvelut Oy:n toimipisteissä, joissa tuotamme palveluita asiakkaillemme.

Hakijalta odotamme huolellisuutta, sekä joustavaa ja vastuullista otetta työntekoon. Positiivinen asenne ja halu hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen asiakkaillemme näkyy tavassasi työskennellä osana palveluketjuamme.

Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily, autojen ja konttien lastaus, varastosaldoista huolehtiminen, varaston järjestyksen ja siisteyden ylläpito sekä asiakaskohtaisien lisäarvopalveluiden tuottaminen.

Työskentely vaatii trukinajotaitoa (vastapaino- ja/tai työntömastotrukki) ja halua oppia työskentelemään koneilla, joita työn suorittaminen vaatii. Kokemus logistiikkatyöstä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työ sisältää sisä- sekä ulkotyötä ja työ on myös monesti fyysistä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa yksikön päälliköt Valtteri Virtanen 044 722 6478 (Telakka) sekä Juha Hauta-Heikkilä 040 721 8414 (Lakari) arkisin klo 8.00–16.00.

Kaikkien tehtävien hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi