Rekrytoimme Vaasaan logistiikkatyöntekijän vakituiseen työsuhteeseen

Logistikas on Suomen johtavia logistiikkapalveluiden tarjoajia. Tarjoamme räätälöityjä logistiikka- ja hankintapalveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä. Vaativat teollisuuden asiakasympäristöt ovat ydinosaamistamme.

Konserni työllistää yhteensä noin 270 logistiikka-alan ammattilaista Raumalla, Jyväskylässä, Nokialla, Olkiluodossa, Porissa, Suolahdessa, Vaasassa, Hämeenlinnassa, Jämsässä ja Saarijärvellä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 32 miljoonaa euroa.

Haemme nyt Vaasaan Logistikas Tehdaspalvelut Oy:n palvelukseen logistiikkatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely tapahtuu Vaasassa Strömberg Parkin teollisuus- ja teknologiapuistossa sijaitsevassa yksikössämme.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa tavaran vastaanotto, hyllytys, keräily ja lastaus, varastosaldoista huolehtiminen, varaston järjestyksen ja siisteyden ylläpito, sekä asiakaskohtaisien lisäarvopalveluiden tuottaminen.

Hakijalta odotamme huolellisuutta ja paineensietokykyä, sekä joustavaa ja vastuullista otetta työntekoon. Positiivinen asenne ja halu hyvän asiakaskokemuksen tuottamiseen asiakkaillemme näkyy tavassasi työskennellä osana palveluketjuamme.

Työskentely vaatii hyvää fyysistä kuntoa, koneilla ajotaitoa, huolellisuutta ja turvallisuuden noudattamista, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti saatuja ohjeita noudattaen. Tärkeää ovat myös tietotekniset sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot. Aikaisempi kokemus logistiikkatyöstä katsotaan eduksi.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekry@logistikas.fi.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Vaasan Tehdaspalvelut Oy:n yksikönpäällikkö 044 722 6458 arkisin klo 8.00–16.00.