Tehokkuutta avaimet käteen -periaatteella

Logistikas tuottaa asiakkailleen pakkauspalveluita Vaasan, Jyväskylän ja Rauman yksiköissä. Eri yksiköiden monipuolinen pakkausosaaminen tukee toisiaan ja sitä kautta kaikkien asiakkaiden tarpeita.

Vaasassa toteutetaan yksilöllisesti räätälöityjä puupakkauksia ja kelmutuksia teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Jyväskylässä pakkauspalvelut keskittyvät varaosapakkaamiseen sekä kulutustuotteiden setityksiin ja pakkaustyöhön. Logistikas myös kokoaa yhteen asiakkaiden alihankkijoilta saapuneet tuotteet. Raumalla eri yksiköissä tehdään kaikkia edellä mainittuja.

– Tuotamme pakkauspalvelut yksilöityinä ratkaisuina niin, että ne vastaavat juuri kyseisen asiakkaan ja hänen tuotteidensa vaatimuksia. Meillä on kyvykkyys monipuolisiin ratkaisuihin. Autamme oikeanlaisen pakkaustavan ja -materiaalien valinnassa ja suunnittelussa, sekä valmistamme pakkaukset ja teemme varsinaisen pakkaustyön, Logistikaksen myyntipäällikkö Jukka Lanu kertoo.

"Ulkoistamalla pakkaustoiminnot asiakas saa esimerkiksi henkilöstön ja toimitilojensa resurssit kohdistettua suoraan omaan tuotantoonsa."

Logistikas tuottaa lisäpalveluina myös muun muassa kokoonpanon, varastoinnin, siirrot ja kontitukset. Arjessa kyetään ketteriin liikkeisiin nopeasti muuttuvissa tarpeissa.

– Useiden eri alojen asiakkaiden kanssa luodut pitkät asiakassuhteet luovat tietynlaisia synergiaetuja. Yhdelle asiakkaalle luotu pakkaustapa kehittää ratkaisuja myös muun asiakaskunnan tarpeisiin.

Ulkoistamalla pakkaustoimintonsa asiakas tehostaa omaa toimintaansa sekä taloudellisesti että toiminnallisesti. Tällöin kaikki resurssit voidaan keskittää omaan ydinosaamiseen.

– Toimimme tärkeänä osana asiakkaidemme logistiikkaketjuja ja palvelumme skaalautuvat joustavasti. Ulkoistamalla pakkaustoiminnot asiakas saa esimerkiksi henkilöstön ja toimitilojensa resurssit kohdistettua suoraan omaan tuotantoonsa, Lanu sanoo.

Katso miten pakkausyhteistyö Logistikaksen kanssa etenee – klikkaa tästä.