Tino Heikusta Rauman Lakarin logistiikkakeskuksen vuoroesimies

Maaliskuussa logistiikkainsinööriksi valmistuva Tino Heikku on Rauman Lakarin logistiikkakeskuksen uusi vuoroesimies. Hän nousee uuteen tehtäväänsä talon sisältä. Luotettavaksi ja ahkeraksi nuoreksi mieheksi todettu Heikku on ollut Logistikas Oy:n leivissä noin 1,5 vuotta, ja työkokemusta hänelle on tuona aikana kertynyt lähes kaikista Rauman yksiköistä.

– Liiketoiminnan ja volyymien kasvaessa myös henkilöstön ja osaavien esimiesten tarve on lisääntynyt. Lakarissa meillä on kaksi selkeää vuoroa, joten on luonnollista, että meillä on molemmille vuoroille omat esimiehensä, kertoo Rauman ja Porin yksikönpäällikkö Juha Hauta-Heikkilä.

Juuri isyyslomalta palannut Heikku kokee uuden positionsa hienona mahdollisuutena. Urakehitys on joulukuussa 2019 vakinaistetulla Heikulla ollut nopeaa, ja hän odottaakin jo innolla uusia haasteita ja vastuun kasvamista.

– Aloitin työn Logistikas Oy:n Lakarin yksikössä opintojeni ohessa joulukuussa 2018. Alkuvuodesta 2019 siirryin Olkiluodon yksikköön, jossa työtehtäväni olivat hyvinkin monipuoliset. Tein Logistikas Oy:n Olkiluodon yksikön toimintaan liittyen myös sisälogistiikkaan keskittyvän opinnäytetyöni, Heikku kertoo.

Logistikas Oy:n henkilöstöpäällikkö Olli-Pekka Reunanen kertoo, että Heikun urakehitys on yksi monista tällä hetkellä työn alla olevista.

– Lisäämme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittyä työssä ja edetä urapolulla. Volyymin kasvun myötä myös henkilöstömme on kasvanut nopeasti, mikä tarkoittaa myös tarvetta päteville esimiehille. Haluamme korostaa, että mikäli intoa ja asennetta riittää, on uralla eteneminen Logistikas Oy:ssä mahdollista.