Logistiikan asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Omaamme vankkaa kokemusta esimerkiksi kokoonpano-, auto- ja konepajateollisuuden logistiikan kehittämisestä. Lupauksemme on tuottaa asiakaskohtaisesti kehitettyjen toimintamallien avulla kustannussäästöä ja nykyaikaiset ratkaisut logistiikan hoitamiseen.

Sisälogistiikka on usein yrityksen merkittävä kuluerä ja pullonkaula, johon kokeneet ammattilaisemme tuottavat vaihtoehtoiset logistiikkakonseptit. Varastointikustannukset nähdään valitettavan usein vain neliöiden kautta, kun logistiikka käytännössä on kuutioiden hallintaa. Resurssien oikea mitoitus ja joustavuuden lisääminen parantavat asiakasyrityksen kilpailukykyä.

Toteutettuihin asiakasprojekteihin sisältyvät mm. materiaalivirta-analyysi, layout-suunnittelu, tietojärjestelmäohjaus, varastoautomaatio, tunnistetekniikan hyödyntäminen sekä logistiikan ulkoistus.

Konsultointipalvelut

Toimeksiannon laajuus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Laajimmillaan palvelu voi kattaa koko logistiikkatoiminnan, eli varastonhallinnan, tuotannonohjauksen, hankinnan ja materiaalivirtojen ohjauksen prosessien kehittämistarpeiden kartoituksen ja toteutuksen.

Analysointi, suunnittelu, synergiaetujen löytäminen, ja välttämättömät muutokset tuotetaan asiakkaalle yhteistyössä ja verkostoamme hyväksi käyttäen. Perinteisestä konsulttiyrityksestä poiketen Logistikas Oy kykenee myös käytännön toteutukseen, kun aletaan toteuttaa lyhyen ja pitkän aikavälin kehityssuunnitelmia ja vaihtoehtoisia toimintamalleja.

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.