Logistikas Oy – Logistiikkapalvelut

Logistikas Hankinta Oy

Logistikas Hankinta Oy on vuonna 2013 perustettu kasvava kotimainen perheyhtiö. Yhtiön logistiikkakeskus sijaitsee Raumalla. Tuotamme palveluja myös asiakkaidemme toimitiloissa.

Palveluksessamme on tällä hetkellä kymmenen hankinnan ja logistiikan osaajaa. Liikevaihtomme on noin kuusi miljoonaa euroa. Olemme kiinteä osa Logistikas-yhtiöitä.

Missiomme

Tuotamme hankintalogistiikan palveluja asiakasyrityksille. Olemme luotettava ja osaava hankintakumppani ja saavutamme asiakkaillemme huomattavaa kilpailuetua.

Keskitetyt ostovolyymme mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden kilpailukykyisen hankinnan. Toimintamme kulmakivet ovat läpinäkyvyys, kumppanuusverkostot ja huippuosaajat.

Asiakkaitamme

Raumalainen telakkateollisuus hyödyntää verkostossaan palvelukonseptiamme. Kokonaisvaltaisella hankintakumpaanuudella on saavutettu merkittäviä etuja esimerkiksi teräksen toimitusketjussa.

KELA:n äitiyspakkausten kokonaistoimittajana vastaamme tuotteiden hankinnasta, laadunvalvonnasta, kotiinkutsusta, toimittajayhteistyön kehittämisestä, logistiikasta ja kotimaan jakelusta.

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.