Logistikas Oy – Logistiikkapalvelut

Hankinnat palveluna. Lue lisää palvelukonseptistamme!

Hankintapalvelukonseptimme on suunnattu telakoille, konepajoille, kokoonpanoyrityksille ja rakennusteollisuudelle. Hoidamme materiaalin asiakkaalle esikäsiteltynä suoraan tuotantoon toimitettuna. Ratkaisujemme punaisena lankana ovat win-win -periaate ja volyymietu.

Toteutamme asiakkaan puolesta muun muassa kilpailutukset, dokumentoinnin, toimitusvalvonnan ja esikäsittelyt. Suurimpia hyötyjä asiakkaalle ovat helppous, kustannustehokkuus, nopeus ja joustavuus sekä varmistettu laatu.

Asiakaslähtöisyys

Vastaamme hankintaprosessin tietojärjestelmästä, suunnittelusta, integroinnista ja konsultoinnista tarpeen mukaan. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan myynti- ja projektijohdon kanssa tarjoukset, joissa oleellinen osuus kilpailukyvystä rakentuu hankintojen onnistumisista.

Teemme ostoihin liittyvät toimittajakartoitukset ja -auditoinnit, valintaprosessin, budjetoinnin ja hankintasuunnitelman. Hankintatoiminnot kattavat esimerkiksi meriteollisuudelle kulutustavaroiden, strategisten ostojen, palveluiden ja materiaalien hankinnan sekä muut mahdolliset ostot.

Hinnoittelu

Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Hankintatoiminnassa keskiössä ovat materiaalien laatu, hinta ja toimitusvarmuus. Useamman yrityksen keskittäessä hankintatoimintonsa meille saavutetaan volyymin tuomaa kannattavuuden kasvua.

Esimerkiksi teräksen toimituksissa hinta on usein yksi tärkeimmistä mittareista. Ilmoitamme asiakkaalle terästuotteiden yksikköhinnan perille toimitettuna. Näin asiakkaan on helppo tehdä hintavertailua.

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.