Mitä on lähilogistiikka?

Lähilogistiikka meidän tapauksessamme alkaa usein tuotannon kotiinkutsusta ja toimittajien ohjauksesta. Palvelun tavoitteena on häiriötön ja tehokas tuotantoprosessi.

Vastaamme siitä, että oikeat komponentit toimitetaan nimikekohtaisesti oikeaan aikaan tuotantolinjalle, sovittuina osakokonaisuuksina aina asentajalle saakka. Lähilogistiikan piiriin kuuluvat kaikki varsinaista tuotantoa tukevat logistiset toiminnot.

Tällaisia ovat muun muassa pakkausten purku, komponenttien pesu ja tarkastus, esikokoonpano, cross-docking käsittely ja aikataulutetut täsmätoimitukset tuotantoon, jotka suoritetaan ennen varsinaista prosessia. Pakkaaminen, merkitseminen ja lähetystoiminnot sekä erilaisten jatkokuljetusten järjestäminen tapahtuvat prosessin jälkeen.

Merkittävä osa lähilogistiikasta on tiedon hallintaa. Nopea reagointi muutoksiin ja oikea-aikaiset täsmätoimitukset edellyttävät modernia ja helposti integroitavaa tietojärjestelmää.

Logistikas – lähilogistiikkaratkaisujen avulla tehostetaan ja minimoidaan asentajan työaikaa ja annetaan mahdollisuus oston ja tuotannon ammattilaisille keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Fill out my online form.
Use Wufoo templates to make your own HTML forms.